שרשור פולני על אוכל לגילאי שנתיים+
לולי שלי היה אכלן דגול עד גיל שנתיים כמו מה שבושל בבית או הוגש במסעדה (חוץ מגבינה רכה לבנה ועגבניה) נטעם ונאכל על ידו. לפני גיל שנתיים הפסיק את המרק הטחון כי גילה שיש מטעמים מפתים יותר בגיל 2 - לא עוד פרות טחונים- לא טבעי ולא גרבר היתה תקופת בננה שלמה - שגם היא הפכה להיסטוריה, ושאר הפרות והירקות נדחים בשאט נפש הופסקו המבורגרים, בולונזים, דגי פילה וכל בשר שאינו שניצל. וכן מיני מוקפצים, פשטידות, ותפוחי אדמה למיניהם, טוסטים ופיצות והמעדנים הפכו ל"אמא - אני רוצה דני" שוקולד בלבד!!! אפילו שוקולד חרובים הפסיק לאהוב המלעון כיום אנו מתקיימים על תפריט הבית - בוקר - פרוסה עם שקדיה או לעיתים קורנפלקס צהרים - שניצל בכל הצורות וכל המותגים - בדרך כלל לבד, ולעיתים קוסקוס או פסגטי
בכל הצורות - עם חמאה או רוטב לבן או יבש. פעם ב- אורז, וכמובן - צ'יפס אחה"צ - דני , דני ודני, ובהמשך - ביגלה, דוריטוס, צ'יטוס, דובונים, שוקולד (לא כל יום כמובן....) בערב - חביתה - שאני מסתירה בתוכה גבינה מלוחה או צהובה וגם חלב. לעיתים קלח תירס ולפני השינה וגם בבוקר - מטרנה ביג -בטעם בננה. האם אני פולניה או שהילד לא אוכל כלום???????????? איך זה אצלכם? וראיתם ילד שלא אוהב גלידה, קרטיבים ועוגות? רק קוביות שוקולד - ולאחרונה - סוכריות על מקל - לא מציאה גדולה. אפילו קרמבו וסופגניה סרב לטעום.... הגננות אומרות שאין לו בעייה באופן יחסי ושהילדים שלהם לא אוכלים יותר מגוון ממנו אני בתיסכול עמוק.... - למרות שאני הייתי יותר גרועה ממנו - גדלתי על בננות (ועצירויות), ואף פעם לא הייתי אנורקסית כמוהו - 12.5 קילו וכמעט בן 4
מחכה לשמוע תגובות....
לולי שלי היה אכלן דגול עד גיל שנתיים כמו מה שבושל בבית או הוגש במסעדה (חוץ מגבינה רכה לבנה ועגבניה) נטעם ונאכל על ידו. לפני גיל שנתיים הפסיק את המרק הטחון כי גילה שיש מטעמים מפתים יותר בגיל 2 - לא עוד פרות טחונים- לא טבעי ולא גרבר היתה תקופת בננה שלמה - שגם היא הפכה להיסטוריה, ושאר הפרות והירקות נדחים בשאט נפש הופסקו המבורגרים, בולונזים, דגי פילה וכל בשר שאינו שניצל. וכן מיני מוקפצים, פשטידות, ותפוחי אדמה למיניהם, טוסטים ופיצות והמעדנים הפכו ל"אמא - אני רוצה דני" שוקולד בלבד!!! אפילו שוקולד חרובים הפסיק לאהוב המלעון כיום אנו מתקיימים על תפריט הבית - בוקר - פרוסה עם שקדיה או לעיתים קורנפלקס צהרים - שניצל בכל הצורות וכל המותגים - בדרך כלל לבד, ולעיתים קוסקוס או פסגטי