תבלין לחמוצים...

Tonjin

New member
תבלין לחמוצים...

רוצה לנסות את החמוצים של אמירה, במתכון מצויין 'תערובת לחמוצים של תבליני פרג', מישהו יודע מה היא מכילה....?
 

אמירה

New member
אם רק הייתי יודעת....

מה שבטוח...יש בזה כורכום שצובע את החמוצים בצהוב... אבל אם אין בנמצא את התבלין...ניתן להכין באותה דרך...אמנם לא יוצא צבוע..אבל עדיין מאד טעים..
 

Tonjin

New member
אבל חוץ מזה מה.....?

הדברים הרגילים...? (פלפל שחור/אנגלי, עלי דפנה וכאלה...? ) יש שמיר? או שזה סוחב לכיוון אחר? (צפורן אולי?) את יכולה אולי לנחש קצת בבקשה, רק כדי לתת לי כיוון? תודה וסליחה!
 

רובנס

New member
בהרבה מתערובות התבלינים לחמוצים יש

קארי הודי והוא תורם גם לצבע אולי זה אחד מהמרכיבים שאת מחפשת
 
אצלנו מכינים חמוצים עם אבקת עמבה

זה יוצא מאוד מאוד טעים, למרות שאני לא סובלת ריח של רוטב (זה רוטב??) עמבה.
 

תלתלית

New member
נראה לי שיש שם גם את התבלין הזה

ששמים בעמבה.. משהו שקשור למנגו. צהוב כזה. לא?
 
למעלה