תבניות טארט אישיות
לפי מה מחשבים את הקוטר? לפי התחתית או העיגול החיצוני? אם התחתית, אזי הן בקוטר של 8.5 ס"מ אבל אם העיטור החיצוני, אזי קוטר של 10 ס"מ. אני רוצה להכין טארטים מתוקים, בערך כ-36, דהיינו 6 נגלות כי קניתי 6 תבניות. איזה בצק מתאים להכין? מה מתאים לזלף מעל? פודינג וניל? תערובת מתוקה כלשהי? חשבתי לפזר מעל ענבים פרוסים או אפרסקים פרוסים לפרוסות. אשמח לפירוט כל דרכי הביצוע והפעולה
לפי מה מחשבים את הקוטר? לפי התחתית או העיגול החיצוני? אם התחתית, אזי הן בקוטר של 8.5 ס"מ אבל אם העיטור החיצוני, אזי קוטר של 10 ס"מ. אני רוצה להכין טארטים מתוקים, בערך כ-36, דהיינו 6 נגלות כי קניתי 6 תבניות. איזה בצק מתאים להכין? מה מתאים לזלף מעל? פודינג וניל? תערובת מתוקה כלשהי? חשבתי לפזר מעל ענבים פרוסים או אפרסקים פרוסים לפרוסות. אשמח לפירוט כל דרכי הביצוע והפעולה