ארצנוהקטנטונת
New member
מקסים.ב18-30 הרחוב עדיין פעיל אך בשלבי גוויעה
זו השעה בה אכלנו.
בצהריים יש תבשילים (באותו יום היה שעועית לבנה ובשר)
בטלפון הודענו מראש והוא לא התנגד < למרות שאמור לסגור ב19-00>עוד כמה לירות..
לצערי לא היה קוסטיצה (אמרו שאין) וגם לא עגבניות (אמרו שנגמרו)
כששאלתי על סרמאלה הוא צחק שאין כבר משנות החמישים.
טרם נתקלנו בסרמאלה בארץ.
<המאכל האהוב על בעלי אף יותר מקוסטיצה, הגירסה הרומנית היא כרוב ממולא בקוסטיצה קוביות מעושנות מטוגנות בצל מטוגן ואורז,
מבושל במי כבישה של כרוב+ עוד קוסטיצה ושמיר. מי שלא טעם לא מבין עד כמה זה טעים. לצערי רק פעם אחת אכלתי...חצי סיר!>
תיקון טועות מהביקורת שלי- נזכרתי שהיה פיתות ולא לחם ופחות התלהבתי.
היה לי כל כך נעים שבזכרון ייפיתי את החוויה כנראה.
זו השעה בה אכלנו.
בצהריים יש תבשילים (באותו יום היה שעועית לבנה ובשר)
בטלפון הודענו מראש והוא לא התנגד < למרות שאמור לסגור ב19-00>עוד כמה לירות..
לצערי לא היה קוסטיצה (אמרו שאין) וגם לא עגבניות (אמרו שנגמרו)
כששאלתי על סרמאלה הוא צחק שאין כבר משנות החמישים.
טרם נתקלנו בסרמאלה בארץ.
<המאכל האהוב על בעלי אף יותר מקוסטיצה, הגירסה הרומנית היא כרוב ממולא בקוסטיצה קוביות מעושנות מטוגנות בצל מטוגן ואורז,
מבושל במי כבישה של כרוב+ עוד קוסטיצה ושמיר. מי שלא טעם לא מבין עד כמה זה טעים. לצערי רק פעם אחת אכלתי...חצי סיר!>
היה לי כל כך נעים שבזכרון ייפיתי את החוויה כנראה.