שאלה

../images/Emo35.gifשאלה

איזה סוג בשר מתאים לצלי? אני מעדיפה בשר רך ולא שומני מדי (הכוונה לבשר שלא נתקע בין השיניים)
 
אני קונה הודו אדום ,טעים ומתרכך מהר מאוד.

קוביות הודו אדום מתרככות ב- 45 דקות , יוצא רך מאוד בנעיצת מזלג כעבור 3/4 שעה בלבד, ומומלץ בשל היותו עשיר בברזל, לעומת בשר בקר שחסרונותיו: סיבי הרבה יותר ,ולכן גם הבישול נמשך כ- שעתיים עד 3 שעות, ולבסוף ,לא מתרכך לדרגת רכות ועסיסיות של בשר-הודו. לכן בשר הודו טרי מועדף עלי ועל משפחתי.
 
למעלה