אוכל, עבודה

dafdaf

New member
אוכלת בעבודה

סנדביץ בבוקר וארוחת צהריים מלאה בצהריים (מן הסתם
) בין לבין יש לנו פירות במקרר...
 

lilend

New member
מזמינה ארוחות צהריים ממסעדות במימון החברה

אנו עובדים עם אתר בשם "תן ביס" דרכו אנחנו מזמינים ארוחות צהריים ממגוון עצום של מסעדות (אני עובדת בהרצליה פיתוח וכמעט כל המסעדות שם נמצאות בהסדר עם תן ביס), החברה מממנת 28 ש"ח לארוחת צהריים וזה בד"כ מכסה ארוחה יפה (לרוב המסעדות יש דילים מיוחדים לחברות), פעם ב...אני מתפנקת על מנה יקרה יותר. ארוחות בוקר אני אוכלת במשרד, בכל בוקר אנחנו מקבלים לחמים טריים ובמקררים אצלינו יש באופן קבוע גבינות/חומוס/טחינה ויוגורטים. עכשיו אני בחופשת לידה ואוכלת הרבה מאוד ג'אנק, התרגלתי לפינוקים של העבודה.
 

מעיןבר

New member
אוכלת בעבודה במיטב כספי

זה יכול להיות ארוחה חמה מלאה או באגט עם סלטים.
 

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifאגב

לא פירטתי אבל אני כמעט ולא מביאה אוכל בבית כי ההתארגנות על מקרר ומיקרו שמצויים בחדר ישיבות היא מעיקה ולא נעימה. גבר יותר פשוט לי לאכול משהו קל או לשלם ואת הארוחה העיקרית בבית עם משפחתי.
 
אני לא מביאה אוכל מהבית, אלא במקרים נדירים

פשוט כי בדרך כלל אני לא אוכלת את מה שאני מבשלת לילדים (עוף) ואני לא יכולה להביא אוכל לא כשר לעבודה ולשים במקרר המשותף. עכשיו, כשנורא קר, אני בדרך כלל חיה על מרק חם וסמיך שאני קונה במתחם הבידור אצלנו, בקומה הראשונה. בקיץ הייתי קונה בדרך כלל סלט שהם הכינו לי במיוחד (בלי עגבניות, בלי בצל, בלי פלפלים). כל יום אני מתלבטת וכל יום אני מנסה שלא להתפתות למקדונלדס ושות' שגם אותם יש אצלנו...
 

שרונית28

New member
../images/Emo6.gif איזה סלט את אוכלת????...

בלי עבניות, פלפלים ובצל? אני לא אוהבת בעבודה להביא סלט עם בצל אבל חייבת המון עגבניות, מלפפונים, גמבות, בייבי.
 
אסור לי ../images/Emo10.gif

כל משפחת הסולניים גורמת לי לגירוי נוראי באלרגיה, אז אני לא מתקרבת אליה.
 
הרבה חסה, מלפפונים וגזר

הרבה פעמים מוסיפה לזה גבינה בולגרית 5%, קצת זיתים ירוקים ולפעמים קצת תירס. אני אפילו לא צריכה להוסיף לזה כלום, חוץ ממלח. טעים טעים!
 

אורזיגל

New member
למרות שיש אצלנו חדר אוכל, אני לא

אוכלת שם. האוכל מגעיל בעיני. מביאה מהבית, לפעמים מבושל, לפעמים סנדוויץ' או משהו חלבי קל, או מזמינה.
 
מביאה אוכל מהבית

יש לנו חדר אוכל מסודר עם מיקרו וטוסטר אני מבשלת כל יום שיהיה אוכל לצהריים לילדים ולוקחת את המנה שלי זו דרך מצויינת לשמור על המשקל וגם מקפידה כך לאכול ולהאכיל כל יום מנה של פחממה ושל חלבון אני עובדת במעבדה כך שמותר לאכול רק בחדר האוכל וכך יוצא שאני לא מנשנשת כל היום
 

ענבל30

New member
יום העבודה שלי נגמר ב- 16:00

ואני מסתדרת עם שני סנדביצ'ים ואיזה חטיף דגנים. לא אוכלת בשעה קבועה - תלוי בלחץ ובכמות העבודה, וגם לא ממש עושה "הפסקת אוכל" - אלא אוכלת ושותה תוך כדי עבודה. יש מיקרו, אבל בקומה אחרת וזה קצת טרטור לרדת לחמם, לעלות, אין מקום נוח לשבת... אני מעדיפה סנדביץ'. אני חוזרת מהעבודה לבית ההורים שלי, לאסוף את רומי (היא ב"צהרון סבתא") וכמובן - לאכול. מכאן שרוב רובו של האוכל המבושל שאני אוכלת, הוא האוכל של אמא שלי (לפעמים של אבא
) ובבית כמעט ולא מבשלת... בקיץ בכלל לא, בחורף דואגת שיהיה לי מרק ירקות לערב, ואולי פשטידה או פסטה לרומי לארוחת ערב חמה. וכמובן חביתות וכאלו, זה לא ממש בישול
 

jenyl

New member
אוכלת בעבודה!

מאז שהפסקתי להתאמץ ולהכין לעצמי אוכל זה נתן לי יותר זמן פנוי. החצי אוכל בעבודה ואופיר אוכל בגן ארוחה בשרית חמה, כך שהייתי צריכה לבשל רק לעצמי. רק במקרים שבהם יש שאריות ממה שאמא מביאה או מסוף שבוע אני לוקחת מהבית...
 
אוכל

אז אני מחזיקה קבוע בעבודה ברנפלקס וזאת לרוב הארוחה שלי בעבודה כוס חד פעמית מלאה ללא חלב כשאני יכולה אני יוצאת מהעבודה ונוסעת רחוב אחד לאמא שלי לאכול אצלה כשיוצאים כמה ביחד מהעבודה אז אני מצטרפת ואוכלים לחמניה מקמח מלא עם סלטים
 

ר של דן

New member
אצלנו יש חדר אוכל אבל

כשהארוחה עולה כל כך יקר, אז אני לא אוכלת כל יום. אני משתדלת להביא אוכל מהבית. אז למי שחולמת על חדר אוכל עם 20 סוגי סלטין וכדומה, תדעי שזה עולה בהתאם ולא תמיד משתלם, כי מי יכול לשלם כ600 ש"ח מהנטו בסוף החודש רק על אוכל?
 
למעלה