איזה אוכל אתם לוקחים לטיול?

אוכל בטיולים:

פשטידת אטריות, לביבות ירס וירקות אחרים. ירקות חתוכים. נקניקיות. פסטה. ביצים קשות. בורקסים. חומוס, טחינה חצילים. מלפפונים חמוצים. עוגיות/עוגה פירות. בקבוק יין (חובה!) לפעמים פטה כבד, או איזה לחם טוב שאחד מאיתנו מכין.
 
פויקה = קדרה מיציקת ברזל,

אבל למה שנדבר עיברית אם אפשר להיות קוסמופוליטיים?
 

רותי ע

New member
פויקה או קדרה, זה נראה טוב....

בחיים לא הייתי חושבת לקחת דבר כזה לטיול.
 
מה שטוב בזה -

מגיעים למקום - מדליקים מדורה - מכניסים לפויקה מה שרוצים (מתוך ניסיון כל מה שנכנס לשם יוצא טעים) ושוכחים ממנו עד ארוחת ערב. אחרי שמסיימים ארוחת ערב שמים בפויקה את הג'חנון ומשאירים בקצה של המדורה (על הגחלים). הטעם של הג'חנון - פשוט תענוג.
 
תלוי איזה טיול

לטיול של בוקר לוקחים או כריכים עם גבינות או ג'חנון וטונה וירקות לטיול ארוך לוקחים גם שימורים של זיתים, חמוצים ותירס, שניצלים, חומוס, כמובן שתיה (מים) תלוי גם אם זה טיול של הרקבה חברים שכל אחד מביא משהו או טיול שלנו לבד לא לוקחת סלטים עם מיונז תמיד יש לי בתיק מגבונים, מים, קרם הגנה, בגדים להחלפה, טישו,
 
למעלה