בוקר טוב

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מהו המאכל הכי טעים לכם בחג שבועות?
השנה נחגוג את ערב החג עם מאכלי פרווה להוציא פיצה חלבית לפי מתכון שאקבל מהבת. (הנכדה בטיפול נגד אלרגיה, והגיעה לשלב שמותר לה פיצה עם גבינה צהובה עמק, אלא שהחצופה לא משתפת פעולה, לכן אפשר שיהיה בסביבתה פיצה) הנכדים יחגגו, והמבוגרים יהנו ממאכלי פרווה.
אוהבת עוגת גבינה עם פירורים ושוקלד, השנה אוותר עליה.
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מהו המאכל הכי טעים לכם בחג שבועות?
מתכון לבלניצס, אחליף את החלב, בחלב שבולת שועלת :)

המרכיבים-​
2 ביצים
כפית סוכר
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
2 כוסות קמח
חצי כוס קורנפלור
כף שמן
אופן ההכנה –​
מערבבים ביצים סוכר מלח לבלילה חלקה.
אפשר במטרפה.
מוסיפים לסרוגין את הנוזלים הקמח והקורנפלור.
לבסוף מוסיפים את השמן
אם יש גושים אפשר לסנן
מחממים מחבת טפלון .
מוזגים מצקת מהבלילה ומשטחים בעזרת הזזת המחבת מצד לצד.
לאחר כחצי דקה הופכים לצד שני.
ככה נערמים הבלינצ’סים בערימה.
אפשר למלא בכל מלית.
גבינה מתוקה – לערבב יחד
טוב טעם
רבע כוס סוכר
קצת צימוקים
וניל
מלית מלוחה- לערבב יחד
גבינה צהובה
גבינה צפתית מפוררת
גבינה לבנה
 
למעלה