כמה זמן מראש אפשר להכין טורטיות ממולאות ופרוסות ?

  • פותח הנושא 22BB
  • פורסם בתאריך

22BB

New member
כמה זמן מראש אפשר להכין טורטיות ממולאות ופרוסות ?

 
הנסיון שלי הוא רק עם בלינצס ולא עם טורטיות

אז עם בלינצס אפשר לגלגל עם המילוי יום מראש, ולפרוס סמוך להגשה.
אני מניחה שאפשר לנהוג באותה דרך לגבי טורטיות.
 

michalgad1

New member
אני חוששת שטורטיות מתנהגות אחרת מבלינצס

החביתיות לחות מלכתחילה אז זה לא כל כך מקלקל אותן לחכות עם המלית. טורטיות יהפכו מהר לסמרטוטיות ולכן כדאי לקצר כמה שניתן את ההמתנה עם המילוי. שעתיים ולא יותר .
 


 

אפיהיל

New member
תלוי כמובן גם במילוי וגם באיכות הטורטיה
אם נניח המילוי הוא רטוב כמו סלט טונה וירקות (זה האהוב עלינו) אז אני מכינה בבוקר בשביל הצהריים. כלומר כמה שעות. גם למחרת זה נחמד אם נשמר במקרר אבל מאד רטוב
אבל כפי שציינתי בכותרת, יש טורטיות שנרטבות פחות ואז אפשר להכין יום קודם ולאכול למחרת.
אם לעומת זאת תשימי גבינת שמנת וסלמון מעושן, הרי שאפשר להכין יום קודם כי המילוי פחות רטוב
יש הבדל בין בלינצס לטורטיות, כי הטורטיות מחמיצות בעוד שהבלינצס לא ודאי לא בימים הראשונים ואפילו יותר.
 
למעלה