רשימת רעיונות למנות צמחוניות / פרווה
מעלה כאן רשימה ששמרתי מהפורום הישן, בכוונה לא משנה ומעדכנת, הנה היא כלשונה (הלינקים לא עובדים כמובן) :
רשימת תפריט מנות פרווה
מתחיל להיות קריר, אז מרק כלשהו או אפילו שניים :
לא עדשים כי זה ארוע שמח!
מרק כתום מתובל טוב? או מרק מינסטרונה סמיך? מרק עגבניות/אורז? מרק אפונה עם קרוטונים?
שרשור מרקים:
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-16098-22070492,00.html
=========
חמין טוניסאי צמחוני - מעולה ! או חמין אחר צמחוני (תפו"א, חיטה, חומוס, ביצים וכו')
============
תבנית עם פרוסות בטטה מוקרמות בטחינה
גלילי פילאס עם מלית ירקות של אגרולס + רוטב סויה או צ'ילי
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1821-16098-13554115,00.html
טורטיות עם מלית מקסיקנית של שעועית וירקות + גואקמולה + סלט
עגבניות/בצל/כוזברה
ירקות ממולאים עם אורז ועשבי תיבול
ירקות אנטיפסטי מתובלים יותר
פחזניות גזר / קישואים / פריות /בצל
מנה כפולה של פשטידת ברוקולי שלי, עם גרעיני דלעת למעלה
נודלס או ניוקי עם ירקות מוקפצים
תפו"א פוטטוס בתנור, או קיגעל תפו"א,
קציצות / מאפינס / לביבות ירקות
מטבוחה רגילה או עם חצילים
פרוסות חצילים מטוגנות ב"מעיל" ואפויות ברוטב עגבניו
ת
שקשוקה רגילה או עם פרוסות חצילים
חריימה דגים או דגים מטוגנים עם רוטב בתוכם או בצד – הייתי הולכת על קציצות דגים ביצפר מושקעות , כי יותר זול ואפשר להכין הרבה קודם. להגיש קטנות כחטיפים או עם רוטב לטבול
.
או קציצות טונה, אבל בטח ייצא יקר יותר כי צריך כמות
משולשי דפי בריק ממולאים עם מלית של תערובת טונה פריקאסה טוניסאי או כל מלית אחרת מבוססת על תפו"א עם תוספות
.
כמובן שצריך גם הרבה סלטים, בעדיפות כאלה שאפשר להכין יומיים קודם, כמו מטבוחה, סלט גזר חריף, סלט ירקות קלויים, כל מיני חצילים, חומוס/טחינה,
ירקות חתוכים שאפשר להכין במגש יום קודם. ואיזה 1-2 סלטים טריים שחייבים. אפשר לחתוך יום קודם, לשמור בקופסא ולתבל לקראת ההגשה.