בוודאי והוא פשוט מאוד ../images/Emo9.gif
מבשלים שמנת מתוקה עד שהיא כמעט רותחת ואז מוסיפםים לה 2 חבילות שוקולד פרה מריר....אפשר להחליך את אחת החבילות בחלב או בחלב ממולא בקרם כלשהו. אני הכי אוהבת מריר וזה גם פרווה.... (כמובן שאני עושה עם ריצ' אבל זה רק בשיל הפרווה). בקיצור.... אחרי שהכל נמס אני מצננת ומכסה ומכנסה למקרר ללילה. מכינים צלחת עם קקאו - ומכדררים את השוקולד שהתקשה בינתיים כשהעיסה מתרככת קצת כדאי להכניס שב למקרר או לזמן מאוד קצר למקפיא שתתקשה ולהמשיך. אפשר להכניס במרכז כל כדור דובדבן שבילה זמן מה בליקר.... או הפתעה אחרת. יש המון שידרוגים אבל זה הכי טעים לי