עוף ברוטב חריף מתוק
לא עשיתי בשבת הזאת, אבל נעשה המון. מאוד טעים ומאוד פשוט להכנה. לוקחים חלקי עוף ( שוקיים , ירכיים , כנפיים ) מנקים. מורחים מעט בשמן ( ממש מעט כף שמן ל-4 רבעי עוף ) שמים בתבנית מכסים בנייר כסף ואופים ב 180 מעלות כ 40 דקות. במקביל מקלפים תפןחי אדמה ( הכמות - תלוי במספר האוכלים ) פרוסים לפרוסות דקות ושמים בתנור עם מעט מעט שמן. אחרי שהכל מוכן ( העוף היה 40 דקות בתנור ותפוחי האדמה רכים ). שמים את הכל יחד בתבנית גדולה שופכים צינצנת רוטב חריף מתוק לכנפיים של אוליביה. שמים בגריל ל 15-20 דקות. אני מחוררת מעט את העוף לפני שאני שמה את הרוטב כך הרוטב ניספג בתוכו. מאוד פשוט, מאוד קל ומאוד מאוד טעים.