ניו מישלן
בדיוק כמו שהמליצו כאן, באמצע שבוע לא להחמיץ את הדילים של מסעדות מישלן שמעניקות לאנץ ברבע מחיר (אלא אם מתפתים ליין...).
חובה: ** דל פסטו (איטלקית צפונית) ליד ההיי ליין (פחות מ 40 דולר בצהרים, פי 5 בערב...)
***פר סה: יקררררררר. היה טוב מאוד, לא עפתי. קצת אובר רייטד לטעמי.
**east 15: סושי נפלא וגם המנות החמות (מכינים בעצמם את רוטב הסויה, הטופו והמרכיבים השונים).
*ספוטד פיג: צהרים קלאסי במחיר הוגן (לא להחמיץ את ההמבורגר עם הרוקפור וסנדוויץ הדלעת מוצרלה).
** marea. האיטלקית הנפלאה של מריו בטאלי. חובה: קרודו (דג נא איטלקי) ופסטה ברוטב אוני (קיפודי ים).
אבל, וזה הטיפ הגדול, לקנות מדריך מישלן 2013 ולעקוב אחר הגורמנט (הסמיילי). זה הסימון לווליו פור מאני
ברשימה הזו כמה חובה חובה חובה
lupa של בטאלי. פשוט נהדרת. פסטות מהטובות במדינה.
momofuko. אין ביקור בניו יורק בלי טעימה של המטבח של דיוויד צאנג. יש לו כמה מסעדת, כולל אחת שלושה כוכבים (momofuku ko).
ויש עוד ועוד, תרווחו ותסעדו
אלון