בני אלבז, הזוכה הגדול של היכל התהילה מגיע, היום ב-15:00 לחגוג אתכם את הזכייה באירוח מיוחד שיהיה בעמוד הפיייסבוק של התוכנית מוזמנים לדף לרשום לו איחולים ולשאול את כל מה שמסקרן אתכם על החודשיים בהיכל. קישור לעמוד הפייס https://www.facebook.com/Music24?sk=wall
../images/Emo106.gifכל תוצאה אחרת שאינה בני הייתה בזיון
זכה מי שהיה צריך לזכות. אין עוד מישהו שיכול להתחרות איתו. הוא ליגה אחרת. כמה רמות מעל כולם. קול עוצמתי, חודר, מרגש, כובש שמגיע ממש אל על ופותח שערי שמיים. בני המנצח הגדול של היכל התהילה בזכות ולא בחסד
רוחמה ומייקל לא היו צריכים להגיע לשלבים האחרונים ובטח לא לחמישה ובטח ובטח שלא להרכיב את שלישיית הגמר.
בני אני ועוד המון מריעים לך על הנצחון ומקווים שסוף כל סוץ תפתח בקריירה שהתעכבה במשך כל השנים ועכשיו בגיל 51 תקבל הכרה עבור כל אותן שנים שחסית בצילה של המוסיקה הישראלית. עכשיו זה הזמן שלך - תהנה ממנו
יכתבו כך.רוחמה צחקה על כולם, עם כל השירה השקטה שלה, הארצישראלית, הדיחה 5 זמרות, נישארה זמרת יחידה, יש אלוהים וצוחק מי שצוחק אחרון, רוחמה רז הראתה לעמירו ואלינה עם כל ה 5555555 שלה מאיפה משתין הדג, כל הכבוד רוחמה, שיחקת אותה. הבאת אותה לכולם, אוהבים אותך מאוד מאוד. מי בכלל יאזין לשירה של בני אלבז, שישיר הוא זכאי,
או בצורת או שידורים חוזרים, אני ממליצה לקפוץ לערוץ 1. כל יום בין 12.00 - 15.00 (יצא לי הפוך) מעבירים בשידור ישיר תחרויות אליפות העולם בשחיה. דברים נפלאים, הקפיצות האלה למים....... עד איפה מגיעה יכולתו של הגוף האנושי. אתמול היתה תחרות שחיה צורנית. מקום ראשון - סין מקום 10 נציגת ישראל. תודו שכבוד ! לפני אמריקה ולפני עוד מדינות חשובות. מנהלת, אם זה מאוד לא לענין - תמחקי, אני לא איעלב......