מ ח ח מ א ו ת

ז'קלין, שיגעו אותי

כן טראנס , לא טראנס..מצד אחד, החמאה מכילה כולסטרול ושומן רווי, אך מנגד, המרגרינה מכילה שומן טרנס. במדינות רבות בעולם, מוצר בעל חומצות שומן טרנס במינון שמתחת ל1% חומצות שומן טראנס (ש"ט) , נחשב כמוצר ללא חומצות ש"ט! ויש כיום מרגרינות המיוצרות עם פחות מאחוז אחד ש"ט. כנראה שגם חמאה(שומן רווי) וגם מרגרינה רכה ללא שומן טרנס עדיפות על מרגרינה קשה. אם בוחרים במרגרינה רכה, מומלץ לשים לב למקור השמן - שמן זית וקנולה עדיפים על שמן סויה, תירס או חמניות. במידת האפשר כדאי לבשל ולאפות בשמן נוזלי (כמו שמן זית או קנולה) במקום במרגרינה או חמאה.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מאחר והנושא כבר הועלה קודם

אז מכל החלופות מה מרלון היה צריך לבחור כיום ?
 

miriam19

New member
סוף ,הוא לפעמים סוף פיסוק


ואם שיגו אותך תלכי למספרה
חמאה כן,לא תמיד ולא כל שעה . מרגרינה לא רצוי קשה, גם לא רכה. שמן זית עדיף ביותר על כל השמנים, וכמובן צריך לבדוק שיהיה כתית ולא זך, ולא מעורב עם שמן מכונות
לגבי אפייה, אם אין ברירה , ואי אפשר לשים שמן, רצוי חמאה. ולסיכום: ללכת הרבה ברגל ולא רכיל
לאכול קואקר בבוקר, 2 כפות ועם לחם מקמח מלא לחלק את הארוחות לכמה שיותר פעמים ביום וכל ארוחה תהיה קטנה וככה רמת הסוכר בדם לא תנחת ואז לא תהיה תחושת רעב איומה, והתנפלות על האוכל כמו וואח'ש. נ.ב אני לא תזונאית לקחת את עצותיי בערבון מוגבל
 

miriam19

New member
סופיל'ה

אם ככה נשנשי אותה לגבי תורה מסיני
משה רבנו שבר את לוחות הברית אז מי שיחזר אותם
 
צ'מעי מריומה

זה שאני תימני זה לא אומר שיש לי פאות ואני פחח אני מתעקש לא להתאלף כדברייך כבוד שיהיה פה בבית הזה
 
רציתי מאוד להגיב

על ההודעה שלך אבל אחרי שקראתי את התגובות פה החלטתי להמנע...אני כבר לא בטוחה אם הדברים נאמרו ממקום של לצחוק על הנושא או באמת ברצינות... אולי מישהו יאיר את עיני ויסביר לי האם לתגובות האילו התכוונה סודית כשרשמה את ההודעה הזו?
 
למעלה