שרשור עוגות

אורora

New member
../images/Emo212.gifשרשור עוגות../images/Emo212.gif

|קדימה כולן סיפרו פה על עוגות בתנור אז בואו נשתף במתכונים המנצחים.
 
עוגת תפוז.יאמי.

מצרכים : 4 ביצים 1.5 כוס סוכר 1.5 כוס קמח תופח קליפת תפוז מגורדת לערבב הכל ולאפות ב180 מעלות. להוציא מהתנור ולחורר חורים. לשפוך מיץ תפוזים. קצפת : להקציף שמנת מתוקה עם שני שקיות סוכר וניל. לשים מעל העוגה ולהכניס למקרר. טעים וקל.
 

אורora

New member
עוגת קרם על קרם

זו עוגת הדגל שלי. אני עושה אותה המון והיא מדהימה. אותה אני זוכרת בע"פ ( מתכונים אחרים אצטרך להביא בערב ) בצק 6 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר חבילה אינסטנט פודינג שוקולד מקציפים את הלבן של הביצה עם סוכר. שהקצף יציב מקפלים פנימה את הצהובים ואת אבקת האינסטנט. אופים בחום בינוני ( בתנור שחומם מראש ) כחצי שעה. בתבנית עגולה בקוטר 24 עד שקיסם יוצא יבש. ( העוגה עולה מאוד ונופלת ). מוציאים ומצננים, מפרידים מהשוליים. מכייון שנוצר "בור" באמצע מיישרים את העוגה עם סכין חדה. מקציפים חבילה שמנת מתוקה, כוס חלב וחבילה אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. מורחים על העוגה. בסיר קטן ממיסים חצי חבילה שוקולד מריר וחצי חלב ( שוקולד משובח בבקשה) שליש כוס שמנת מתוקה וקוביה חמאה. וכף של קוניאק משובח. שופכים באופן אחיד מעל הקצפצ שעדיין חם ( כי אח"כ לא יהיה נוזלי ). מכניסים למקרר. עדיף לאכול רק אחרי 24 שעות. זו עוגה לא גבוהה ומאוד טעימה. אם רוצם קצת יותר גבוה אפשר להוסיף 50% לחומרי הבצק.
 

נוRית

New member
לא הבנתי...

את הקטע הזה: "בסיר קטן ממיסים חצי חבילה שוקולד מריר וחצי חלב ( שוקולד משובח בבקשה) שליש כוס שמנת מתוקה וקוביה חמאה. וכף של קוניאק משובח. שופכים באופן אחיד מעל הקצפצ שעדיין חם ( כי אח"כ לא יהיה נוזלי )." חצי חלב - מה? חצי כוס? ומה זה (או כמה זה) בדיוק קובית חמאה??? קצפצ דווקא הבנתי
 

אורora

New member
עוד פעם

בסיר קטן ממיסים: - חצי חבילה שוקולד מריר - חצי חבילה שוקול חלב - שליש כוס שמנת מתוקה - קובית חמאה...זה קוביה נאמר 25 גר זה לא ממש מדויק. אפשר לקבל את המתכון שלך לבראוניז.
 
בקרוב אני מחליפה תנור... צפו פגיעות

בכל איזור גוש דן, אבל אחרי תקופת אימונים תראו איזו אליפות
תהיה פה
 

catנוע

New member
תזהרי גם את שלא

תגיעי למרפאת בוטוקס כמו מינה
אחרי שתסיימו עם מתכוני העוגות, המנהלת מאותגרת האפיה (שזו אני
) תיקח את המתכונים ותעשה מאמר.
 

נוRית

New member
איזה מזל שאני מחוץ לטווח פגיעה ../images/Emo6.gif

וגם אני, כשראיתי את שמך, לא יכולתי למנוע מזכרון עוגת המוצצים לעלות בי...
 

תומילי

New member
1. טירימיסו

350 גר' גבינה לבנה רכה 2 מיכלים שמנת מתוקה 4 חלמונים 1 כוס סוכר 1 חבילת בישקוטים כוס נס קפה ממותק * מרטיבים את הבישקוטים בנס קפה ומסדרים כתחתית של העוגה * מקציפים שמנת * מערבלים גבינה, מוסיפים חלמונים וסוכר (לא חייבים את כל הכוס, לפי הטעם) בהדרגה * מקפלים את שתי התערובות אחת בשניה. * שופכים על הבישקוטים. מכניסים למקרר לכמה שעות. * לפני ההגשה מפזרים בעדינות מעל שוקולית דרך מסננת עדינה. הנחתום לא מעיד על עיסתו אבל..............זאת הצלחה טעימה.
 

galizoe

New member
עד שכתבתי כבר הקדמת אותי ../images/Emo3.gif

אבל זה מתכון אחר...
 
למעלה