עוגת קרם על קרם
זו עוגת הדגל שלי. אני עושה אותה המון והיא מדהימה. אותה אני זוכרת בע"פ ( מתכונים אחרים אצטרך להביא בערב ) בצק 6 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר חבילה אינסטנט פודינג שוקולד מקציפים את הלבן של הביצה עם סוכר. שהקצף יציב מקפלים פנימה את הצהובים ואת אבקת האינסטנט. אופים בחום בינוני ( בתנור שחומם מראש ) כחצי שעה. בתבנית עגולה בקוטר 24 עד שקיסם יוצא יבש. ( העוגה עולה מאוד ונופלת ). מוציאים ומצננים, מפרידים מהשוליים. מכייון שנוצר "בור" באמצע מיישרים את העוגה עם סכין חדה. מקציפים חבילה שמנת מתוקה, כוס חלב וחבילה אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. מורחים על העוגה. בסיר קטן ממיסים חצי חבילה שוקולד מריר וחצי חלב ( שוקולד משובח בבקשה) שליש כוס שמנת מתוקה וקוביה חמאה. וכף של קוניאק משובח. שופכים באופן אחיד מעל הקצפצ שעדיין חם ( כי אח"כ לא יהיה נוזלי ). מכניסים למקרר. עדיף לאכול רק אחרי 24 שעות. זו עוגה לא גבוהה ומאוד טעימה. אם רוצם קצת יותר גבוה אפשר להוסיף 50% לחומרי הבצק.