עוגת גבינה לילדים
מסדרים בתבנית שכבה של פתי בר או בישקוטים (במתכון המקורי הם יבשים, אני אוהבת לטבול בנס-קפה חזק - מוסיף טעם טוב, אבל פחות מתאים לילדים). מקציפים ביחד: 1 כוס חלב, 1 חב' שמנת מתוקה, 1 שקית פודינג אינסטנט וניל. מוסיפים 500 גרם גבינה לבנה וחבילה של אבקת סוכר (100 גרם). מערבבים. שופכים את הגבינה על העוגיות (אפשר לשפוך רק חצי כמות, ולעשות עוד שכבה של עוגיות ושכבה של גבינה). ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 7 כפות חלב יוצקים על העוגה. מפזרים מעל פירורי עוגיות. מקררים במקרר, רצוי לפחות לילה, לפני ההגשה.