eקא זו או
Member
מאיפה אתה יודע אם הם מתווכחים אם לאו?לא נראה לי שהם מתווכחים עליהם בפורומים באינטרנט זה פשוט מראה שזה מציק לכם אז למה שלא תלכו למקום שתהיו רחוקים מכל ההווי הזה
סדרת לעצמך את העולם, אתה מוזמן לבלבל אותו מחדש, לא נורא.
מאיפה אתה יודע אם הם מתווכחים אם לאו?לא נראה לי שהם מתווכחים עליהם בפורומים באינטרנט זה פשוט מראה שזה מציק לכם אז למה שלא תלכו למקום שתהיו רחוקים מכל ההווי הזה
אנחנו לא כופרים - להיפך מסברים בנועם את האמת. מי שרואה בנו כופרים הם הצוררים השחורים בתורת השקר שלהם.יוצא לי לחשוב לפעמים אם אתם כופרים כי אתם נהנים מזה או כדי לעצבן את המאמינים ואז אני מבין שזה לא באמת משנה תגידו תחשבו ותעשו מה שבא לכם העולם ימשיך להתנהג לפי הסדר של אלהים ועל כל ההפקרות שלכם אתם תשלמו לפי הסדר שלו
יוצא לי לחשוב לפעמים אם אתם כופרים כי אתם נהנים מזה או כדי לעצבן את המאמינים ואז אני מבין שזה לא באמת משנה תגידו תחשבו ותעשו מה שבא לכם העולם ימשיך להתנהג לפי הסדר של אלהים ועל כל ההפקרות שלכם אתם תשלמו לפי הסדר שלו
קוראים לזה "פסיכוזה המונית". בשם המחלה הזו גרמתי לאיזה חרדי כמעט להתפרץ דרך המחשב ולחנוק אותימי שמאמין ביצור דמיוני ובמעשיות הוא זה שכופר באמת.
קוראים לזה "פסיכוזה המונית". בשם המחלה הזו גרמתי לאיזה חרדי כמעט להתפרץ דרך המחשב ולחנוק אותי![]()
מצחיק שהגעתם לנושא הזה כי עם כל ה"חופש" שיש לחילוניים לא תמצאי ביניהם הרבה אנשים מאושרים ושמחים באמת בלי תרופות וסמים והתמכרויות ושלא לדבר על חלקם ביושבי בית הסוהר .. לעומת זאת אצל החרדים עם כל העוני והמגבלות יש אושר ושמחה אמיתיים עצומים לצד מוסר ומידות טובות בין אדם לחבירו.
אני מסתכל על אחוזים שום דבר לא מושלם בעולם הזה
נו, הנה - שושנה חן של ידיעות אחרונות בשנות ה- 90 וראשית ה- 2000. מנסה לשווק לנו את האושר והשמחה המושלמים בהיכלות של חדר וחצי, 8 צאצאים ואבאמא.מצחיק שהגעתם לנושא הזה כי עם כל ה"חופש" שיש לחילוניים לא תמצאי ביניהם הרבה אנשים מאושרים ושמחים באמת בלי תרופות וסמים והתמכרויות ושלא לדבר על חלקם ביושבי בית הסוהר .. לעומת זאת אצל החרדים עם כל העוני והמגבלות יש אושר ושמחה אמיתיים עצומים לצד מוסר ומידות טובות בין אדם לחבירו.
לא מבין מהיכן הסטיגמה של סמים.. רוב חוג מכרי חילונים ואין בהם אפילו מעשני סיגריותנו, הנה - שושנה חן של ידיעות אחרונות בשנות ה- 90 וראשית ה- 2000. מנסה לשווק לנו את האושר והשמחה המושלמים בהיכלות של חדר וחצי, 8 צאצאים ואבאמא.
לעומתם, החילונים שגרים בפנטהאוזים לוקחים סמים כדי להיות מאושרים.
מה שאתה לא מבין, ידידי הישיבע בוכער הוא שיצרת השוואה שלמה בין סמים לבין אלוהים שלך, והנה יצאנו אנו וסתוונית צודקים, שהרי אתה מאשר את הקביעה שלנו.
אנחנו מאמינים בהוראות לחיים מאלהים שברא את העולם ויודע מה התמונה השלמה . אתם אלה שבוחרים ללכת בעצת היצר הרע.
ואיפה היה כשנרצחו 6 מליון? נתן להם הוראה לרצוח?אנחנו מאמינים בהוראות לחיים מאלהים שברא את העולם ויודע מה התמונה השלמה . אתם אלה שבוחרים ללכת בעצת היצר הרע.
יש טרגדיות יותר גדולות מהשואה ביהדות אבל התשובה לזה היא פשוטה עם כל הצער כשעם ישראל לא מקיים את התורה כל הכוח אובד ועובר לגוים ולהיפך כשמקיימים את התורה הכוח עולה והגוים עובדים את עם ישראל הכל כתוב בתורה באופן מאוד פשוט ומובן אין הוקוס פוקוס וקיצורי דרך ומתנות חינם
אתה הטרגדיה - בהאשמה של הקורבנות שהיו הרבה יותר דתיים ואדוקים ממה שאתה היום - ההסתה שלךיש טרגדיות יותר גדולות מהשואה ביהדות אבל התשובה לזה היא פשוטה עם כל הצער כשעם ישראל לא מקיים את התורה כל הכוח אובד ועובר לגוים ולהיפך כשמקיימים את התורה הכוח עולה והגוים עובדים את עם ישראל הכל כתוב בתורה באופן מאוד פשוט ומובן אין הוקוס פוקוס וקיצורי דרך ומתנות חינם
צר לי שאני מתערב בשיחה שלך עם בור ועם הארצות הזה "ערני11". כל תשובה שלך היא מה שנקרא ברשתות החברתיות - האכלת הטרול. הוא בכוונה כותב לך תשובות, שהוא יודע שירגיזו אותך, על מנת להמשיך ולשפוך ולפרוש כאן את דעותיו הרעילות .ואיפה היה כשנרצחו 6 מליון? נתן להם הוראה לרצוח?
אתה טועה - הנבלות האלו שמשתמטים מכל חובה משתמטים מעימות עם אסון השואה מגמדים אותהצר לי שאני מתערב בשיחה שלך עם בור ועם הארצות הזה "ערני11". כל תשובה שלך היא מה שנקרא ברשתות החברתיות - האכלת הטרול. הוא בכוונה כותב לך תשובות, שהוא יודע שירגיזו אותך, על מנת להמשיך ולשפוך ולפרוש כאן את דעותיו הרעילות .
לו אני אתה, הייתי מוחק את כל התגובות שכתבתי לו, וכך היה מתפתח מול עיני כולם הרמה המתועבת של דבריו.
לא עקבתי אחרי הדיון. במקרה ובטעות (חתיכת טעות מבחינתי. ועוד לפני השינה!) נתקלתי בתגובתך האחרונה זו. אכן, היא מבטאת מחלה מאוד מאוד קשה. אמנם לא חדשה, אנטישמיות שגרתית וותיקה שכולנו מכירים היטב. אבל לא רק. מחלה הרבה יותר קשה מסתם אנטישמיות. כואב הלב שיש אנשים שזה מצבם. אין לי אלא להתפלל לרפואתך השלמה והמהירה. ולא, שום מילה כאן לא נכתבה בציניות (אם כי כאמור, מבלי לקרוא את כל הדיון שקדם לפוסט).אתה טועה - הנבלות האלו שמשתמטים מכל חובה משתמטים מעימות עם אסון השואה מגמדים אותה
והופכים את הקורבנות לאשמים בכך שהפכו חילונים - על כך שלא מענישים אותם על ההכפשה הזאת
ועצם בזוי היהדות שיש עונש מוות על אי קיום מצוות לכאורה - הינו שיתוף פעולה עם עבריינים - הם קרימינליים !!
לא מדובר בעבריין מקלדת אלא בקוף אדם שממחזר את ההסתה שספג - מהתקציב שאתה משלם
למוסדות התורניים שלו - בגלל ההבלגה שלך - יצורים כמוהו לא ממצמצים להאשים דור שלם
של מליוני יהודים באובדן.. הם גם יסבירו שהיו צדיקים שנרצחו בשל עונש קולקטיבי..
אז המנטרה צריכה לחזור אליהם שהם צפויים לשלם על מחיר הזוועה הזאת ולצאת נגדם בגלוי
שכן הם רוצחים בפוטנציה - אם הם מאמינים שחילוני יכול להביא עליהם כליה כמו בשואה
אתה מבין - זו מחלת רוח שיש לעצור בכח ולא להבליג אחרת אתה נותן יד לפוגרום.
לא עקבת? מיהו היהודי שאני רודף כביכול? הרי אינו יהודי כלל אלא רודף ואתה שותף כמוהו לבזוי זכר השואה!לא עקבתי אחרי הדיון. במקרה ובטעות (חתיכת טעות מבחינתי. ועוד לפני השינה!) נתקלתי בתגובתך האחרונה זו. אכן, היא מבטאת מחלה מאוד מאוד קשה. אמנם לא חדשה, אנטישמיות שגרתית וותיקה שכולנו מכירים היטב. אבל לא רק. מחלה הרבה יותר קשה מסתם אנטישמיות. כואב הלב שיש אנשים שזה מצבם. אין לי אלא להתפלל לרפואתך השלמה והמהירה. ולא, שום מילה כאן לא נכתבה בציניות (אם כי כאמור, מבלי לקרוא את כל הדיון שקדם לפוסט).
לא, לא עקבתי. זה כנראה לא כל כך מעניין. אני מודה לך על הזמנתך שאתנדף. אשקול לעשות זאת בשלב כזה או אחר. אם אספיק, אעדכנך מראש. לא הבנתי מדבריך מיהו בדיוק האליל שלי, אבל העיקר הכוונה אני מניח.לא עקבת? מיהו היהודי שאני רודף כביכול? הרי אינו יהודי כלל אלא רודף ואתה שותף כמוהו לבזוי זכר השואה!
אין לך תשובה אז אתה מוזמן להתנדף מהדיון - כל עוד לא תאשימו את האליל שלכם ברצח המיליונים
ותגבו אותו במעשיו .. אינכם יהודים אלא עובדי אלילים. האמת הזאת תביא סוף לבלוף שנקרא חרדים.
אתה אולי לא חרד אז הלילה יהיו לך כבר חלומות ביעותים על העונש שתקבל בגללי המחלל את מצוותיך מהאליל..
עזוב, פסיכוזה תרבותית-חברתית שהטיפול בה הוא בדרכים ממש לא שגרתיות, כמו שמטפלים במכורים לסמים או לסקס או לאוכל תעשייתי. הרינגטון אגב בחור רציונלי, וזהיר, לכן כתב שלא קרא את הדיון, כך שיוצא שהוא מגיב "מחוץ להקשר", והוא יוצא "נקי" "צח" ו"טהור", מאלה שיושבים תמיד על הגדר, ולא מצליחים באמת לומר דבר בעל משמעות ממשית, כמו למשל: לאשר את טענת האשמת הקורבן ברציחתו. [ השואה, למשל. אשה באינוסהּ ושאר מריעין בישין].לא עקבת? מיהו היהודי שאני רודף כביכול? הרי אינו יהודי כלל אלא רודף ואתה שותף כמוהו לבזוי זכר השואה!
אין לך תשובה אז אתה מוזמן להתנדף מהדיון - כל עוד לא תאשימו את האליל שלכם ברצח המיליונים
ותגבו אותו במעשיו .. אינכם יהודים אלא עובדי אלילים. האמת הזאת תביא סוף לבלוף שנקרא חרדים.
אתה אולי לא חרד אז הלילה יהיו לך כבר חלומות ביעותים על העונש שתקבל בגללי המחלל את מצוותיך מהאליל..
Copyright©1996-2021,Orange Holding Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.