המתכון- בסיס קוקוס
חומרים:
1 חב קוקוס (100 גר)
2 גבינת שמנת 5%
2 אינסטינג פודינג וניל
5 ביצים
1/5 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה (שף הלבן)
אופן הכנה:
להקציף את החלבונים עם 1/5 כוס סוכר, ובקערה נפרדת לשים את הגבינה, החלמונים, ו1 פודינג וניל,
כל זה לערבב עם כף בצורה עדינה, להעביר את כל הקצף לתוך התערובת, לערבב ביקפולים,
לוקחים תבנית בינונית עגולה (אם רוצים אותה גבוהה אם לא אפשר רגילה)
מפזרים את כל הקוקוס בשכבה אחידה בתחתית,
מניחים על גבי הקוקוס את התערובת ולאפות בחום של 170 מעלות (20-30 דק)
אחרי שהעוגה מתקררת להקציף 1 שמנת מתוקה +1 פודינג וניל וכוס חלב\ להקציף את כל זה להניח על העוגה ו ... יאמ!!!
לשיפור... השוקולד מעל:
1 תבנית שוקולד מומס (סיר בתוך סיר כמובן)
קלהוסיף 5 כפות קצפת ריץ (אפשר גם שמנת מתוקה יוצא עוד יותר יאמי)
לחכות ממש טיפה שיתקרר ויהיה סמיך ולשפוך מעל,
התוצאה לפניכם!