רבה לכל היועצות
שמתי קוטג' וגב"צ (שאחרי שקניתי ופתחתי היה לה ריח חזק יותר ממה שאני מכירה, לכיוון הגבינות המסריחות)
שמתי גזר מגורר וממש קמצוץ פטרו'
תיבלתי במלח ופ"ש (שכחתי אבקת מרק בצל כמו שהציעו כאן ונזכרתי באיחור)
שמתי ביצים כמובן
למעלה שפכתי ביצה מקושקשת ופיזרתי עוד גב"צ
הבכורה התלהבה מאוד ממה שיצא
לי היה טעים מהפירור שטעמתי וזה יצא גם יפה ולא ממש מתפורר
מה שכן - כשבאתי הביתה גיליתי שנשארו הרבה פחות אטריות ממה שזכרתי, אז יצאה פשטידה קטנה מאוד.